Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
SETON

SETON Soffbord 80 Grå/Vit

SETON Soffbord 80 Grå/Vit är ett soffbord med en läcker design i kategorin soffbord från SETON. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 1 495 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om SETON Soffbord 80 Grå/Vit från SETON

SETON är ett snyggt och gediget soffbord som passar många av våra loungegrupper. Den raka designen och den eleganta färgsättningen resulterar i ett lättmatchat och praktiskt soffbord för alla tillfällen. Bordets underrede är tillverkat i grålackat aluminium medan bordsskivan är tillverkad i konstträ-materialet PS Wood. Ett prisvärt och smidigt soffbord för den stilmedvetna.Soffbord med stomme i vitlackad aluminium och bordsskiva i konstträ.

Söker du ännu mer info om SETON Soffbord 80 Grå/Vit från tillverkaren SETON? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord.

  • Produktnamn: SETON Soffbord 80 Grå/Vit
  • Artikelnummer: 6362300666009384
  • Kategori: Soffbord
  • Varumärke: SETON
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-bord-,bord,-soffbord,soffbord
  • Pris: 1 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa SETON Soffbord 80 Grå/Vit från SETON och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på SETON Soffbord 80 Grå/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SETON som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya SETON Soffbord 80 Grå/Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från SETON