Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
PUSH

PUSH Sidobord 40 Svart

PUSH Sidobord 40 Svart är ett soffbord med en läcker form i kategorin soffbord från PUSH. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 695 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om PUSH Sidobord 40 Svart från PUSH

PUSH är ett modernt och elegant litet sidobord för sommarens alla tillfällen. Dess eleganta framtoning med många snygga detaljer ger ett exklusivt intryck. Tillverkningsmaterialet är svart konstrotting som flätats över en stomme i metall. Bordet har en skiva i glas. I PUSH serien finn även en praktisk positionsfåtölj att tillgå. Snyggt och praktiskt bord med stil!Dess eleganta framtoning med många snygga detaljer ger ett exklusivt intryckSidobord i svart konstrotting med glasskiva.

Söker du ännu mer info om PUSH Sidobord 40 Svart från tillverkaren PUSH? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord.

  • Produktnamn: PUSH Sidobord 40 Svart
  • Artikelnummer: 6362300666014760
  • Kategori: Soffbord
  • Varumärke: PUSH
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-bord-,bord,-soffbord,soffbord
  • Pris: 695 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa PUSH Sidobord 40 Svart från PUSH och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på PUSH Sidobord 40 Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från PUSH som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya PUSH Sidobord 40 Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.