Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
EMMET

EMMET Kistsoffbord 100 Svart

EMMET Kistsoffbord 100 Svart är en produkt för förvaring med en vacker utformning i kategorin förvaring från EMMET. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 1 995 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om EMMET Kistsoffbord 100 Svart från EMMET

Kistbord med förvaring byggt av massiv furu med metallbeslag. Inuti finns rikligt med plats för sådant du vill ha inom räckhåll men utom synhåll. Det generösa innerutrymmet döljs av två luckor på bordets ovansida med beslag för hänglås. Finns i två storlekar i vitt eller svart.Svart kistbord med förvaring.

Söker du ännu mer info om EMMET Kistsoffbord 100 Svart från tillverkaren EMMET? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Förvaring.

  • Produktnamn: EMMET Kistsoffbord 100 Svart
  • Artikelnummer: 6362300690392268
  • Kategori: Förvaring
  • Varumärke: EMMET
  • Taggar: bord,inomhus,soffbord
  • Pris: 1 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa EMMET Kistsoffbord 100 Svart från EMMET och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på EMMET Kistsoffbord 100 Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från EMMET som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya EMMET Kistsoffbord 100 Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.