Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
EDENDALE

EDENDALE Soffbord 125 Natur

EDENDALE Soffbord 125 Natur är ett soffbord med förvaringsmöjligheter med en vacker utformning i kategorin soffbord med förvaring från EDENDALE. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 1 195 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Stilren och tidlös skapelse. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om EDENDALE Soffbord 125 Natur från EDENDALE

EDENDALE är en stilren förvaringsserie för vardagsrummet i vitpigmenterad ekmönstrad melamin med massiva ekben. Serien karaktäriseras av genomtänkta förvaringslösningar och stilsäker skandinavisk design. De höga benen både underlättar vid städning och ger möblerna ett nättare uttryck. Resultatet är funktionella möbler med ren och självklar formgivning för hem att trivas i.De höga benen både underlättar vid städning och ger möblerna ett nättare uttryckSoffbord med förvaring.

Söker du ännu mer info om EDENDALE Soffbord 125 Natur från tillverkaren EDENDALE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord med förvaring.

REA på EDENDALE Soffbord 125 Natur

Just nu är det tillfällig REA på EDENDALE Soffbord 125 Natur och du kan köpa för 1 195 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 1 495 kr, vilket ger dig en rabatt på 20%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: EDENDALE Soffbord 125 Natur
  • Artikelnummer: 6362300575413650
  • Kategori: Soffbord med förvaring
  • Varumärke: EDENDALE
  • Taggar: bord,inomhus,soffbord
  • Pris: 1 195 kr 1 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa EDENDALE Soffbord 125 Natur från EDENDALE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på EDENDALE Soffbord 125 Natur ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från EDENDALE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya EDENDALE Soffbord 125 Natur.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.