Varumärke
RGE

ACCENT Soffbord 75x75 Vit

ACCENT Soffbord 75x75 Vit är ett soffbord med en riktigt snygg design i kategorin soffbord från RGE. Du kan köpa den hos Soffadirekt för priset 2 495 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Stilren och tidlös skapelse. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter.

Mer info om ACCENT Soffbord 75x75 Vit från RGE

Accent soffbord i marmor är en otroligt prisvärd produkt i vårt sortiment. Detta är en fantastiskt snygg och trendig möbel som är tidlös i sin design. Marmorbord och stenprodukter har blivit otroligt populära - och Accent soffbord gör ingen besviken, trots sitt låga pris.Soffbordet är kvadratiskt och har en stenskiva i marmor. Underredet är tillverkat i vitlackerad metall, vilket ger en stilren finish.

Söker du ännu mer info om ACCENT Soffbord 75x75 Vit från tillverkaren RGE? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord.

  • Produktnamn: ACCENT Soffbord 75x75 Vit
  • Artikelnummer: 5447900079649206
  • Kategori: Soffbord
  • Varumärke: RGE
  • Taggar: soffbord
  • Pris: 2 495 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa ACCENT Soffbord 75x75 Vit från RGE och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ACCENT Soffbord 75x75 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från RGE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ACCENT Soffbord 75x75 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.