Varumärke
Om The Sofa Store:
Unikt sortiment av soffor
Fri frakt över 1 000 kr

Kontakt:
[email protected]
08-703 25 55
thesofastore.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
RGE

Accent sidobord marmor vit

Accent sidobord marmor vit är ett soffbord med en riktigt snygg design i kategorin soffbord från RGE. Du kan köpa den hos The Sofa Store för kostnaden 1 350 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 1000 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter.

Mer info om Accent sidobord marmor vit från RGE

Accent soffbord marmor 50x50 cm Accent är en serie soffbord i marmor. I denna serie finns det soffbord i alla möjliga storlekar och former - men antingen svart eller vitt underrede. B50 x D50 x H53 cm. Produkten kräver montering. Köp accent soffbord marmor 50x50 cm online eller i butik.

Söker du ännu mer info om Accent sidobord marmor vit från tillverkaren RGE? Klicka på knappen ovan till The Sofa Store för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord.

  • Produktnamn: Accent sidobord marmor vit
  • Artikelnummer: 6422000718848068
  • Kategori: Soffbord
  • Varumärke: RGE
  • Taggar: soffbord
  • Pris: 1 350 kr
  • Säljs hos: The Sofa Store
 
  • Om du är intresserad av att köpa Accent sidobord marmor vit från RGE och klickat dig vidare till butiken The Sofa Store så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Accent sidobord marmor vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från RGE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos The Sofa Store får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 1000 kr. Detta innebär att du kan beställa Accent sidobord marmor vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.