Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MUMBAI

MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige

MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige är ett soffbord med förvaringsmöjligheter med elegant & läcker design i kategorin soffbord med förvaring från MUMBAI. Du kan köpa den hos Furniturebox för varukostnaden 3 995 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige från MUMBAI

MUMBAI är en snygg och praktisk möbelgrupp i underhållsfri hårdplast. I gruppen ingår en soffa, två fåtöljer, dynor samt ett bord med underhylla. Den tjusiga designen har ett mjukt och välkomnande formspråk som lockar till många härliga stunder i sommarvärmen. Fåtöljerna är stapelbara för smidig förvaring under vinterhalvåret.Grupp innehållandes en soffa, två fåtöljer och ett soffbord i grå plast. Beigefärgade dynor ingår.MåttSoffaFåtöljBordBredd: 134 cmDjup: 72,5 cmHöjd: 74,5 cmBredd: 65 cmDjup: 72,5 cmHöjd: 74,5 cmLängd: 90 cm Bredd: 60 cmHöjd: 46 cm

Söker du ännu mer info om MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige från tillverkaren MUMBAI? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord med förvaring.

  • Produktnamn: MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige
  • Artikelnummer: 6362300610973235
  • Kategori: Soffbord med förvaring
  • Varumärke: MUMBAI
  • Taggar: utomhus-,utomhus,-utemöbelgrupper-,utemöbelgrupper,-loungemöbler,loungemöbler
  • Pris: 3 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige från MUMBAI och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MUMBAI som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MUMBAI Loungegrupp Grå/Beige.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.