Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VICTOR

VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart

VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart är ett soffbord i marmor med en väldigt tjusig formgivning i kategorin soffbord i marmor från VICTOR. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 1 495 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Guldet som pryder den tillför en extra luxuriös känsla. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter.

Mer info om VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart från VICTOR

VICTOR är en stilren serie marmorbord. Med en kombination av vit marmor och svartlackerade underreden är borden både trendiga och tidlösa. Skivan består av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans, ådring och glans kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Med ett marmorbord ur VICTOR-serien sätter du enkelt guldkant på tillvaron i många miljöer. VICTOR finns som soffbord, avlastningsbord och sidobord.Avlastningsbord i vit marmor med svartlackerat metallunderrede.SkötselrådMarmorskivan bör behandlas innan användning. Komplettera därför med SOFTCARE Stenskydd. Läs även våra skötselråd här

Söker du ännu mer info om VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart från tillverkaren VICTOR? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord i marmor.

  • Produktnamn: VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart
  • Artikelnummer: 6362300905579197
  • Kategori: Soffbord i marmor
  • Varumärke: VICTOR
  • Taggar: avlastningsbord,bord,inomhus
  • Pris: 1 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart från VICTOR och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VICTOR som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VICTOR Avlastningsbord 120 Vit/Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.