Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
OX Denmarq

Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål

Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål är ett soffbord i marmor med intagande design i kategorin soffbord i marmor från OX Denmarq. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 5 400 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål från OX Denmarq

Ninety är en serie från Ox Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. En snygg serie med stilren design. Rent, enkelt och i fantastiskt material, mer behövs inte för att älska denna serien. Finns i med olika ben och olika bordsskivor.

Söker du ännu mer info om Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål från tillverkaren OX Denmarq? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord i marmor.

  • Produktnamn: Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål
  • Artikelnummer: 4689600650982139
  • Kategori: Soffbord i marmor
  • Varumärke: OX Denmarq
  • Taggar:
  • Pris: 5 400 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål från OX Denmarq och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från OX Denmarq som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Ninety Soffbord 60x60x30 cm, Vit Marmor/Stål med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.