Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
CARRIE

CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing

CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing är ett soffbord i marmor med en mycket snygg formgivning i kategorin soffbord i marmor från CARRIE. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 2 695 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter. Stilrent & minimalistiskt formspråk.

Mer info om CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing från CARRIE

Ett marmorbord med elegant minimalistisk design. Detta soffbord består av en vit marmorskiva på ett stadigt underrede av mässingpläterat stål, en kombination lika trendig som tidlös. Skivan består av äkta marmor, vilket innebär att varje exemplar är unikt. Skillnader i nyans, ådring och glans kan därför förekomma, något som ju är en del av charmen hos natursten. Bordets nätta och luftiga design gör att det passar även i mindre rum, där kraftigare bord lätt blir för dominerande. Med ett marmorbord ur CARRIE-serien sätter du enkelt guldkant på tillvaron i många miljöer. CARRIE-serien innehåller soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger.SkötselrådMarmorskivan bör behandlas innan användning. Komplettera därför med SOFTCARE Stenskydd. Läs även våra skötselråd här

Söker du ännu mer info om CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing från tillverkaren CARRIE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord i marmor.

REA på CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing

Just nu är det tillfällig REA på CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing och du kan köpa för 2 695 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 3 495 kr, vilket ger dig en rabatt på 23%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing
  • Artikelnummer: 6362300907843121
  • Kategori: Soffbord i marmor
  • Varumärke: CARRIE
  • Taggar: bord,inomhus,soffbord
  • Pris: 2 695 kr 3 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing från CARRIE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från CARRIE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya CARRIE Soffbord 70 Vit/Mässing.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.