Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
VARESE

VARESE Grupp Brun

VARESE Grupp Brun är ett soffbord i glas med en väldigt tjusig formgivning i kategorin soffbord i glas från VARESE. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 18 695 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om VARESE Grupp Brun från VARESE

VARESE komplett sittgrupp i brun konstrotting, bestående av en soffa, två fåtöljer och ett bord med skiva i härdat glas. VARESE är en sittgrupp i klassiskt brunmelerad färg och ett stramt formspråk. Luta dig tillbaka för en långfrukost i morgonsolen eller kanske en drink i skuggan. VARESE är tillverkad av högkvalitativ Quató?-rotting, flätad på en stabil stomme av aluminium. Quató? är konstrottingfibrer med hög beständighet mot kyla, värme och UV-strålning. Dessa konstrottingmöbler har god sittkomfort och kräver inget speciellt underhåll annat än normal avtorkning. Hela gruppen levereras i samma kartong och snygga mörkgrå dynor ingår.Komplett sittgrupp i brunmelerad konstrotting bestående av en 3-sitssoffa, två fåtöljer och ett bord med skiva i härdat glas. Mörkgrå dynor ingår.Mått soffa Bredd: 220 cm Djup: 80 cm Höjd: 66Sitthöjd: 32 cmSittdjup: 64 cmArmstödshöjd: 66 cmMått fåtölj (2 st) Bredd: 94 cm Djup: 80 cm Höjd: 66Sitthöjd: 32 cmSittdjup: 64 cmArmstödshöjd: 66 cmMått soffbord Längd: 133 cm Bredd: 60 cmHöjd: 43 cm

Söker du ännu mer info om VARESE Grupp Brun från tillverkaren VARESE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord i glas.

  • Produktnamn: VARESE Grupp Brun
  • Artikelnummer: 6362300579502228
  • Kategori: Soffbord i glas
  • Varumärke: VARESE
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 18 695 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa VARESE Grupp Brun från VARESE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på VARESE Grupp Brun ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från VARESE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya VARESE Grupp Brun.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.