Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ROY

ROY Mittmodul Grå

ROY Mittmodul Grå är ett soffbord i glas med en praktfull design i kategorin soffbord i glas från ROY. Du kan köpa den hos Furniturebox för köpesumman 2 195 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om ROY Mittmodul Grå från ROY

ROY är en modern och carmig loungeserie som passar på de flesta uteplatser. Dess eleganta design i konstrotting och medföljande komfortabla dynor skapar en välkomnande atmosfär som gör din uteplats till den självklara samlingspunkten under hela sommarhalvåret. Serien innehåller olika moduler som du kombinerar ihop till en soffa som passar dina förhållanden. Modulerna har en uppfällbar sits där du kan förvara filtar, kuddar och andra tillbehör. I serien finner du även ett matchande soffbord med toppskiva i härdat glas. Både de lösa modulerna och bordet är tillverkade i tålig konstrotting med stomme i aluminium.Mittmodul i grå konstrotting med grå dynor.

Söker du ännu mer info om ROY Mittmodul Grå från tillverkaren ROY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord i glas.

  • Produktnamn: ROY Mittmodul Grå
  • Artikelnummer: 6362300666013841
  • Kategori: Soffbord i glas
  • Varumärke: ROY
  • Taggar: bygg,bygg-själv-moduler,moduler,själv,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 2 195 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ROY Mittmodul Grå från ROY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ROY Mittmodul Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ROY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ROY Mittmodul Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.