Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
JERSEY

JERSEY 3h 3m 1bord Grå

JERSEY 3h 3m 1bord Grå är ett soffbord i glas med strålande utformning i kategorin soffbord i glas från JERSEY. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 8 795 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om JERSEY 3h 3m 1bord Grå från JERSEY

JERSEY är en stilfull och lyxig möbelserie som passar på alla moderna uteplatser. I serien finner du det mesta som kan behövas på uteplatsen eller altanen, i form av soffor och soffmoduler, fåtöljer, stolar, soffbord, loungegrupper och tillbehör. Den raka och tidlösa designen, i kombination med de tåliga tillverkningsmaterialen, resulterar i sofistikerade och slittåliga möbler som kommer förgylla många somrar framöver. Möblerna är tillverkade i flätad konstrotting och har en gedigen stomme i aluminium.Loungegrupp bestående av en modulsoffa och ett soffbord med bordsskiva i härdat glas. Möblerna är tillverkade i konstrotting och har en stomme i aluminium. Dynor ingår. Soffans moduler är flyttbara och kan placeras som du själv önskar. På så vis kan du bygga en grupp som passar just din uteplats.Gruppen består av följande:AntalModulBreddDjupHöjdSitthöjd3Hörnmodul80 cm80 cm67 cm30 cm3Mittmodul65 cm80 cm67 cm30 cm1Bord113 cm58 cm44 cm

Söker du ännu mer info om JERSEY 3h 3m 1bord Grå från tillverkaren JERSEY? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord i glas.

  • Produktnamn: JERSEY 3h 3m 1bord Grå
  • Artikelnummer: 6362300587230183
  • Kategori: Soffbord i glas
  • Varumärke: JERSEY
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 8 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa JERSEY 3h 3m 1bord Grå från JERSEY och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på JERSEY 3h 3m 1bord Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från JERSEY som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya JERSEY 3h 3m 1bord Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.