Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ALEDO

ALEDO Loungegrupp Natur/Grå

ALEDO Loungegrupp Natur/Grå är ett soffbord i glas med en riktigt snygg design i kategorin soffbord i glas från ALEDO. Du kan köpa den hos Furniturebox för kostnaden 10 995 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Skandinavisk design i sin bästa form.

Mer info om ALEDO Loungegrupp Natur/Grå från ALEDO

ALEDO är en mycket stilfull och bekväm loungegrupp bestående av konstrottingmöbler som passar på de flesta uteplatser. I gruppen finner du en en hörnsoffa med dynor samt ett soffbord med skiva i härdat glas. Den trevliga designen har ett mjukt formspråk och ger ett lätt och luftigt intryck mycket på grund av de eleganta benen i grålackad aluminium. Den vackert flätade konstrottingen charmar de flesta och skapar en inbjudande känsla i sällskap med de gråfärgade dynorna. Skandinavisk design när den är som bäst!Loungegrupp i konstrotting innehållandes soffa och soffbord med glasskiva. Grå dynor ingår.MåttSoffaSoffbordBredd: 125 cmDjup: 125 cmHöjd: 82 cmStommens djup: 77 cmLängd: 90 cm Bredd: 90 cmHöjd: 65 cm

Söker du ännu mer info om ALEDO Loungegrupp Natur/Grå från tillverkaren ALEDO? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Soffbord i glas.

  • Produktnamn: ALEDO Loungegrupp Natur/Grå
  • Artikelnummer: 6362300666008267
  • Kategori: Soffbord i glas
  • Varumärke: ALEDO
  • Taggar: loungemöbler,utemöbelgrupper,utomhus
  • Pris: 10 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ALEDO Loungegrupp Natur/Grå från ALEDO och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ALEDO Loungegrupp Natur/Grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ALEDO som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ALEDO Loungegrupp Natur/Grå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.