Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Kosta Boda

Make Up Läppstift Amethyst

Make Up Läppstift Amethyst är en skulptur med elegant & läcker design i kategorin skulpturer från Kosta Boda. Du kan köpa den hos RoyalDesign för beloppet 949 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Make Up Läppstift Amethyst från Kosta Boda

Åsa Jungnelius konst berör frågor kring estetiska hierarkier, mode, shopping dekadens och konstruktionen av könsroller. Den vackra glasserien Make Up är ett resultat av detta. Skulpturen är en uppskattad gåva vid födelsedagar eller andra bemärkelsedagar.

Söker du ännu mer info om Make Up Läppstift Amethyst från tillverkaren Kosta Boda? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skulpturer.

REA på Make Up Läppstift Amethyst

Just nu är det tillfällig REA på Make Up Läppstift Amethyst och du kan köpa för 949 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 999 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Make Up Läppstift Amethyst
  • Artikelnummer: 4689600662714559
  • Kategori: Skulpturer
  • Varumärke: Kosta Boda
  • Taggar:
  • Pris: 949 kr 999 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Make Up Läppstift Amethyst från Kosta Boda och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Make Up Läppstift Amethyst ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Kosta Boda som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Make Up Läppstift Amethyst med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.