Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ROSKILDE

ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit

ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit är ett skrivbord med en praktfull design i kategorin skrivbord från ROSKILDE. Du kan köpa den hos Furniturebox för priset 1 595 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit från ROSKILDE

ROSKILDE är en serie skrivbord för dig som är ute efter ett stilrent och enkelt skrivbord, med eller utan förvaringsmöjligheter. Serien innefattar ett stort utbud av bord av det lite mindre slaget, perfekt anpassade för att passa i mindre rum där varje centimeter är värdefull. Borden finns i tre smakfulla färgvariationer och briljerar både med sin funktionalitet och förmåga att smälta in i inredningslandskapet.Snyggt och praktiskt skrivbord i ekfanér och vitt med två lådor. MåttLängd: 118 cmBredd: 48 cm Höjd: 76 cm

Söker du ännu mer info om ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit från tillverkaren ROSKILDE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skrivbord.

  • Produktnamn: ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit
  • Artikelnummer: 6362300642568004
  • Kategori: Skrivbord
  • Varumärke: ROSKILDE
  • Taggar: inomhus-,inomhus,-kontor-,kontor,-skrivbord,skrivbord
  • Pris: 1 595 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit från ROSKILDE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ROSKILDE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ROSKILDE Skrivbord 118 2 lådor Ek/Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.