Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MARC

MARC Byrå hög 47 Vit

MARC Byrå hög 47 Vit är ett skrivbord med lådor med elegant & läcker design i kategorin skrivbord med lådor från MARC. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 1 705 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om MARC Byrå hög 47 Vit från MARC

MARC är en gedigen serie möbler med klassisk utformning. Möblernas enkla och raka formspråk utan krusiduller ger möbler som passar utmärkt i de allra flestas hem. Serien som främst riktat in sig på vardagsrummet och dess interiör, innehåller byråer , Hyllor, Sideboards, tv-bänkar och vitrinskåp i olika storlekar och finishar. I serien finner du även ett skrivbord samt en garderob. Samtliga artiklar i serien har lackats med finess för att få fram lite av träets vackra ådring, vilket medför en härligt rustik känsla. Så är du ute efter snygga, funktionella och prisvärda möbler att förgylla din vardag med är MARC-serien ett mycket hett alternativ!Möbler som passar utmärkt i de allra flestas hemVit byrå i furu med fyra lådor. Komplettera gärna med andra möbler ur MARC-serien för en enhetlig helhet.MåttBredd: 47 cmDjup: 41 cmHöjd: 82 cm

Söker du ännu mer info om MARC Byrå hög 47 Vit från tillverkaren MARC? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skrivbord med lådor.

REA på MARC Byrå hög 47 Vit

Just nu är det tillfällig REA på MARC Byrå hög 47 Vit och du kan köpa för 1 705 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 1 795 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: MARC Byrå hög 47 Vit
  • Artikelnummer: 6362300705731299
  • Kategori: Skrivbord med lådor
  • Varumärke: MARC
  • Taggar: byråar,förvaring,inomhus
  • Pris: 1 705 kr 1 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MARC Byrå hög 47 Vit från MARC och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MARC Byrå hög 47 Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MARC som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MARC Byrå hög 47 Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.