Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
String

String skohylla i metall 1-p 58x30, grå

String skohylla i metall 1-p 58x30, grå är en sko- eller hatthylla med en läcker design i kategorin skohyllor & hatthyllor från String. Du kan köpa den hos RUM21 för köpesumman 459 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om String skohylla i metall 1-p 58x30, grå från String

String skohylla i metall från String, formgiven av Nisse Strinning. Skohyllan passar till en gavel med 30 cm djup (fungerar inte till String Plex). Skohyllan är tillverkad av perforerad kallvalsad plåt och gör sig perfekt att ha i hallen med en String kombination. Du får enkelt undan skorna från golvet och samtidigt kan du ha dem på display.

Söker du ännu mer info om String skohylla i metall 1-p 58x30, grå från tillverkaren String? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skohyllor & Hatthyllor.

  • Produktnamn: String skohylla i metall 1-p 58x30, grå
  • Artikelnummer: 2714700579719146
  • Kategori: Skohyllor & Hatthyllor
  • Varumärke: String
  • Taggar: förvaring,hem,hem-och-trädgård,möbler,möbler-förvaring-stringhylla,och,stringhylla,trädgård
  • Pris: 459 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa String skohylla i metall 1-p 58x30, grå från String och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på String skohylla i metall 1-p 58x30, grå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från String som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 41 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.