Varumärke
Menu

Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu

Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu är en skål med en väldigt tjusig formgivning i kategorin skålar från Menu. Du kan köpa den hos Frapp för den nätta summan 499 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu från Menu

Snygga skålar från Menu med mönster av Verner Panton. Mönstret heter Geometri 1 och gav 1963 Panton "The International Design Award" i USA. Skålarna tål maskindisk och mikrovågsugn. Levereras i 4-pack (fyra svarta skålar). Matcha de snygga skålarna med äggkoppar och muggar från Menu i samma mönster av Verner Panton. Även de kan köpas i butiken.Material: PorslinStorlek: 12 cm i diameter Volym: 450 mlDesign: Verner Panton och Pernille Vea

Söker du ännu mer info om Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu från tillverkaren Menu? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

  • Produktnamn: Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu
  • Artikelnummer: 5057800632923291
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Menu
  • Taggar: bunkar,skålar,skålar-&-bunkar
  • Pris: 499 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu från Menu och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Menu som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Verner Panton skålar (4-pack) - svarta Menu.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.