Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Georg Jensen

URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål

URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål är en skål med en tilldragande design i kategorin skålar från Georg Jensen. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 1 999 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Guldet som pryder den tillför en extra luxuriös känsla. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål från Georg Jensen

Georg Jensens nya Urkiola-kollektion, som är designad av Patricia Urquiola består av snygga och supermoderna cylinderformade föremål i rostfritt stål med subtila inslag av art deco. Cylinderformar syntes hos Georg Jensen ofta på 1950 - och 60 talen. Föremålen går i rent högglansigt samt räfflat rostfritt stål. Några av föremålen är dessutom behandlade med en slitstark PVD-yta i rosa guldfärg.

Söker du ännu mer info om URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål från tillverkaren Georg Jensen? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

  • Produktnamn: URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål
  • Artikelnummer: 4689600640090174
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Georg Jensen
  • Taggar:
  • Pris: 1 999 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål från Georg Jensen och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Georg Jensen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa URKIOLA Skål Ø20 cm, Rostfritt Stål med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.