Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Stelton

Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic

Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic är en skål med en läcker design i kategorin skålar från Stelton. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 749 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå.

Mer info om Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic från Stelton

Med den nya Stockholm-kollektionen med centerpieces har den svenska formgivarduon Bernadotte & Kylberg skapat en ikonisk serie av tidlösa vaser och skålar med djärva och konstnärliga mönster. Våren 2015 lanseras kollektionens första mönster, Aquatic. Stockholm Aquatic hämtar inspiration från den generösa paletten av blå nyanser som reflekteras av Östersjön under årstidernas alla växlingar. Mönstret utgör en tydlig referens till vågornas brytning.

Söker du ännu mer info om Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic från tillverkaren Stelton? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

REA på Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic

Just nu är det tillfällig REA på Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic och du kan köpa för 749 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 750 kr, vilket ger dig en rabatt på 0%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic
  • Artikelnummer: 4689600670109339
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Stelton
  • Taggar:
  • Pris: 749 kr 750 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic från Stelton och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Stelton som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Stockholm Skål Ø200mm, Aquatic med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.