Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Wik & Walsøe

Snø Skål 17 cm

Snø Skål 17 cm är en skål med en läcker design i kategorin skålar från Wik & Walsøe. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 529 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Stilren och tidlös skapelse.

Mer info om Snø Skål 17 cm från Wik & Walsøe

Snø kollektionen är inspirerad av vinterns förtrollande elegans. Snø med sitt glansiga stilrena utseende passar utmärkt för sig själv men passar även utmärkt att kombinera med andra Wik & Walsøe porslins kollektioner.

Söker du ännu mer info om Snø Skål 17 cm från tillverkaren Wik & Walsøe? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

  • Produktnamn: Snø Skål 17 cm
  • Artikelnummer: 4689600659203138
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Wik & Walsøe
  • Taggar:
  • Pris: 529 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Snø Skål 17 cm från Wik & Walsøe och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Snø Skål 17 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Wik & Walsøe som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Snø Skål 17 cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.
 

Fler produkter från Wik & Walsøe

Inga fler produkter från varumärket hittades.