Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
info@royaldesign.se
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Daum

Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex

Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex är en skål med en praktfull design i kategorin skålar från Daum. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 84 330 kr. Produkten har en spännande och intagande design. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen grön.

Mer info om Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex från Daum

Serien Rose Passion kännetecknas av unika vaser, skålar och ljuslyktor som påminner om buketter med vackra, väldoftande rosor som förgyller ditt hem.

Söker du ännu mer info om Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex från tillverkaren Daum? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

  • Produktnamn: Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex
  • Artikelnummer: 4689600655515535
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Daum
  • Taggar:
  • Pris: 84 330 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex från Daum och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Daum som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Rose Passion Skål 61cm, Rosa/Grön, Ltd 50 ex med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.