Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Broste Copenhagen

Nordic Coal Skål 20cm

Nordic Coal Skål 20cm är en skål med intagande design i kategorin skålar från Broste Copenhagen. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 325 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Nordic Coal Skål 20cm från Broste Copenhagen

Tål maskindisk och mikrovågsugn. Färgskiftningar förekommer.

Söker du ännu mer info om Nordic Coal Skål 20cm från tillverkaren Broste Copenhagen? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

  • Produktnamn: Nordic Coal Skål 20cm
  • Artikelnummer: 4689600659187890
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Broste Copenhagen
  • Taggar:
  • Pris: 325 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Nordic Coal Skål 20cm från Broste Copenhagen och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Nordic Coal Skål 20cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Broste Copenhagen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 175 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.