Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Höganäs

Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt

Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt är en skål med mycket tilltalande design i kategorin skålar från Höganäs. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 699 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen vit. Stilren och tidlös skapelse. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt från Höganäs

Höganäs Keramik har ett stilrent, svenskt och djärvt formspråk med moderna influenser som gör att alla produkter passar de flesta hem. Duka upp inför middagsbjudningen eller vardagsmiddagen, Höganäs Keramik passar alla stora och små tillfällen.

Söker du ännu mer info om Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt från tillverkaren Höganäs? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

REA på Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt

Just nu är det tillfällig REA på Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt och du kan köpa för 699 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 999 kr, vilket ger dig en rabatt på 30%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt
  • Artikelnummer: 4689600667013430
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Höganäs
  • Taggar:
  • Pris: 699 kr 999 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt från Höganäs och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Höganäs som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Höganäs Skål med Handtag 5 l, Vit Matt med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.