Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Magnor

Gemini Fat 30cm, Klar

Gemini Fat 30cm, Klar är en skål med en spännande design i kategorin skålar från Magnor. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 949 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är blå.

Mer info om Gemini Fat 30cm, Klar från Magnor

Gemini är en serie vaser/fat designade av läkaren och författaren Jan Vincents Johannessen. Alla produkter är munblåsta och handgjorda. Gemini har en fantastisk två-i-ett funktion, du kan använda den som vas eller vända på den och använda som skål.

Söker du ännu mer info om Gemini Fat 30cm, Klar från tillverkaren Magnor? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Skålar.

  • Produktnamn: Gemini Fat 30cm, Klar
  • Artikelnummer: 4689600651367021
  • Kategori: Skålar
  • Varumärke: Magnor
  • Taggar:
  • Pris: 949 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Gemini Fat 30cm, Klar från Magnor och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Gemini Fat 30cm, Klar ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Magnor som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Gemini Fat 30cm, Klar med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.