Varumärke
Om RUM21:
En del av Royal Design Group AB
Över 200 varumärken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
033 - 120 180
rum21.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Vita

Eos Micro fjäderlampa skärm, vit

Eos Micro fjäderlampa skärm, vit är en bordslampa med en vacker utformning i kategorin bordslampor från Vita. Du kan köpa den hos RUM21 för kostnaden 549 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Eos Micro fjäderlampa skärm, vit från Vita

Eos Micro fjäderlampa från Vita, formgiven av Soren Ravn Christensen. Fjäderlampskärmen är en av de mest populära och mest kända lampor från VITA och även den minsta i familjen EOS. Lampan är perfekt som en bordslampa, sänglampa eller som en lampa i hallen som lyser upp tillvaron något fantastiskt. Alla lampor i EOS familjen är tillverkade av naturliga fjädrar från gäss som ger ett mjukt och mysigt sken. Lampan hålls renast med hjälp av en vanlig hårtork.

Söker du ännu mer info om Eos Micro fjäderlampa skärm, vit från tillverkaren Vita? Klicka på knappen ovan till RUM21 för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Bordslampor.

  • Produktnamn: Eos Micro fjäderlampa skärm, vit
  • Artikelnummer: 2714700464304563
  • Kategori: Bordslampor
  • Varumärke: Vita
  • Taggar: belysning,belysning-lampor-taklampor,lampor,ljus,taklampor
  • Pris: 549 kr
  • Säljs hos: RUM21
 
  • Om du är intresserad av att köpa Eos Micro fjäderlampa skärm, vit från Vita och klickat dig vidare till butiken RUM21 så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Eos Micro fjäderlampa skärm, vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Vita som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RUM21 får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Eos Micro fjäderlampa skärm, vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.