Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
TYRINGE

TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit

TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit är ett sängbord med behaglig formgivning i kategorin sängbord från TYRINGE. Du kan köpa den hos Furniturebox för det bra priset 945 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit från TYRINGE

TYRINGE är en komplett serie möbler för hemmets alla rum. Oavsett dina förvaringsbehov eller utrymme har TYRINGE en möbel för dig. TYRINGE har en stilren och tidlös design som med sina rena linjer passar i alla miljöer. Tillverkad av MDF som målats vit för ett ljust och modernt uttryck.Nätt sängbord med två små lådor och en låg hylla.MåttLängd: 39 cmBredd: 39 cmHöjd: 66,8 cmFri höjd från hylla: 28 cmHyllans Längd: 27 cmHyllans Bredd: 36,5 cmInnermått lådaLängd: 20,7 cmBredd: 31 cmHöjd: 7 cm

Söker du ännu mer info om TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit från tillverkaren TYRINGE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Sängbord.

REA på TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit

Just nu är det tillfällig REA på TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit och du kan köpa för 945 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 5%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit
  • Artikelnummer: 6362300702459877
  • Kategori: Sängbord
  • Varumärke: TYRINGE
  • Taggar: inomhus,sängar,sängbord
  • Pris: 945 kr 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit från TYRINGE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från TYRINGE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya TYRINGE Sängbord 2-lådor Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.