Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
KÖPENHAMN

KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek

KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek är ett sängbord med praktfull formgivning i kategorin sängbord från KÖPENHAMN. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 2 795 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Denna produkt är i färgen vit. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Om modern design tilltalar dig är detta en alldeles ypperlig produkt för ditt hem.

Mer info om KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek från KÖPENHAMN

KÖPENHAMN är en möbelserie för hela ditt hem ? från hallen till sovrummet och vardagsrummet ? och är idealisk för alla som gillar enkla, praktiska och eleganta möbler. Serien erbjuder byråer, sängbord och garderober i alla upptänkliga storlekar. Möblernas moderna och stilrena framtoning med härlig finish och smakfulla metallfötter gör dem mycket lätta att placera i ett modernt inredningslandskap.Byrå i vit högglans och ekfolie med åtta lådor. Komplettera gärna med andra möbler ur KÖPENHAMN-serien för en stilren och enhetlig helhet.MåttBredd: 139 cmDjup: 43 cmHöjd: 92 cm

Söker du ännu mer info om KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek från tillverkaren KÖPENHAMN? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Sängbord.

  • Produktnamn: KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek
  • Artikelnummer: 6362300641603011
  • Kategori: Sängbord
  • Varumärke: KÖPENHAMN
  • Taggar: inomhus-,inomhus,-förvaring-,förvaring,-byråar,byråar
  • Pris: 2 795 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek från KÖPENHAMN och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från KÖPENHAMN som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya KÖPENHAMN Byrå 138 Vit Högglans/Ek.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.