Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
MULTI

MULTI 180 Kontinentalsäng Svart

MULTI 180 Kontinentalsäng Svart är en säng med elegant & läcker design i kategorin sängar från MULTI. Du kan köpa den hos Furniturebox för beloppet 7 495 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Leveras helt eller delvis monterad.

Mer info om MULTI 180 Kontinentalsäng Svart från MULTI

Vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen. Att välja rätt säng är ett viktigt val vi bör lägga stor omsorg på. MULTI uppfyller definitivt kraven på både kvalitet och utseende. Det ljusbeiga tyget är både slitstarkt och lättmatchat så att det ska passa in i just ditt sovrum. Lägg till en sänggavel och nackkuddar och du får en säng som är ett "statement piece" i ditt hem.MULTI är en multipocket med extra fast komfort och passar bäst till tyngre personer. Multipocket innebär väldigt många tätt packade pocketfjädrar som ger mycket fast säng och bra stöd åt tyngre personer. Sängen är europatillverkad med tysktillverkade fjädrar. Precis som i en vanlig pocketresår ligger fjädrarna i individuella tygpåsar för en tyst och följsam madrass. Den är dessutom extra hög, hela 67 cm, vilket ger MULTI sin lyxiga hotellsängkänsla och gör den lätt att kliva i och ur. MULTI är perfekt för dig som vill ha en högre säng och väger lite mer. MULTI rekommenderas för personer som väger under hundra kilo och vill ha en fast komfort. Sängen rekommenderas även för personer som väger över hundra kilo och som är ute efter en mediumfast komfort.Alla våra sängar är tillverkade i egen fabrik med lång hantverkserfarenhet och väl genomtänkta materialval. Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen, vilket gör att de ligger stadigt oavsett belastning. De dubbla resårmadrasserna ger skön avlastning för kroppen. En 8 cm hög bäddmadrass med polyeter ingår och är vändbar för förlängd hållbarhet. Resårmadrassen har dessutom avtagbart tyg som kan tvättas. Motsvarande säng kan ute i handeln kosta upp till tre gånger så mycket, så MULTI är med andra ord en väldigt prisvärd säng som ger dig mycket säng för pengarna.Kontinentalsäng med fast komfort. Bonell/Multipocketsystem inklusive bäddmadrass med polyeter.SpecifikationerTyg: Svartt. 54% polyester, 26% acryl och 20% bomull, 25 000 martindale. Tvätt upp till 30 grader.Resårbotten: Bonell, 115 fjädrar per m² av 2,2 mm tjock tråd, 24 cm hög.Resårmadrass: Multipocket, 520 fjädrar per m² av 1,8 mm tjock tråd, 20 cm hög.Bäddmadrass: 8 cm hög, polyeter.Ben: Ingår, välj utförande ovan.Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen.10 års ramgaranti.Finns med klädsel i flera färger.Komplettera med sänggavel och nackkuddar, välj ovan.MåttBredd: 180 cmLängd: 200 cmHöjd: 67 cm inklusive 15 cm höga sängben

Söker du ännu mer info om MULTI 180 Kontinentalsäng Svart från tillverkaren MULTI? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Sängar.

  • Produktnamn: MULTI 180 Kontinentalsäng Svart
  • Artikelnummer: 6362300586533452
  • Kategori: Sängar
  • Varumärke: MULTI
  • Taggar: inomhus,kontinentalsäng,sängar
  • Pris: 7 495 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa MULTI 180 Kontinentalsäng Svart från MULTI och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på MULTI 180 Kontinentalsäng Svart ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från MULTI som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya MULTI 180 Kontinentalsäng Svart.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.