Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
GRAND

GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit

GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit är en säng med en spännande design i kategorin sängar från GRAND. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 5 895 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Leveras helt eller delvis monterad.

Mer info om GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit från GRAND

Vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen. Att välja rätt säng är ett viktigt val vi bör lägga stor omsorg på. GRAND XL uppfyller definitivt kraven på både kvalitet och utseende. Det gråmelerade tyget är både väldigt slitstarkt och lättmatchat så att det ska passa in i just ditt sovrum. Lägg till en sänggavel och nackkuddar och du får en säng som är ett "statement piece" i ditt hem.GRAND XL är vår högsta kontinentalsäng. Sängen är europatillverkad med tysktillverkade fjädrar. Bottenresåren har 125 fjädrar per m², består av extra höga bonellfjädrar gjorda av 2,2 mm tjock tråd och är 29 cm hög. Mittenresåren har 270 fjädrar per m², består av pocketfjädrar gjorda av 1,8 mm tjock tråd, är 20 cm hög. Det ger en relativt efterföljsam säng som passar medeltunga personer. Pocketresåren är indelad i sju zoner med olika komfort, eftersom man behöver olika stöd för olika delar av kroppen. Pocketmadrassen, som är uppdelad i två, kan också vändas för att ge olika komfort ? den ena sidan är medium och den andra är hård, du kan alltså välja om du vill ha olika komfort på varsin sida av sängen. Högst upp ligger en 8 cm hög bäddmadrass med latexkärna. GRAND XL finns med klädsel i flera olika material och färger så att du kan hitta en säng som passar just ditt sovrum. Alla våra sängar är tillverkade i egen fabrik med lång hantverkserfarenhet och väl genomtänkta materialval. Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen, vilket gör att de ligger stadigt oavsett belastning. Den dubbla fjädringen ger skön avlastning för kroppen och bäddmadrassen vändbar för förlängd hållbarhet. Resårmadrassen har dessutom avtagbart tyg. Motsvarande säng kan ute i handeln kosta upp till tre gånger så mycket, så GRAND XL är med andra ord en väldigt prisvärd säng som ger dig mycket säng för pengarna.Kontinentalsäng med medium/hård komfort. Bonell/Pocketsystem inklusive bäddmadrass med latexkärna.SpecifikationerTyg: Vitt ecoläder.Resårbotten: Bonell, 125 fjädrar per m² av 2,2 mm tjock tråd, 29 cm hög.Resårmadrass: Pocket, 270 fjädrar per m² av 1,8 mm tjock tråd, 20 cm hög.Bäddmadrass: 8 cm hög, latexkärna.Ben: Ingår, välj utförande ovan.Ribborna i sängbotten är monterade över sängramen.10 års ramgaranti.Finns i bredderna 160 och 180 cm.Finns med klädsel i flera färger och material.Komplettera med sänggavel och nackkuddar, välj ovan.MåttLängd: 200 cmBredd: 160 cmHöjd: 72 cm inklusive 15 cm höga sängben

Söker du ännu mer info om GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit från tillverkaren GRAND? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Sängar.

REA på GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit

Just nu är det tillfällig REA på GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit och du kan köpa för 5 895 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 7 995 kr, vilket ger dig en rabatt på 26%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit
  • Artikelnummer: 6362300586535696
  • Kategori: Sängar
  • Varumärke: GRAND
  • Taggar: inomhus,kontinentalsäng,sängar
  • Pris: 5 895 kr 7 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit från GRAND och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från GRAND som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya GRAND XL 160 Kontinentalsäng Ecoläder Vit.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.