Varumärke
SoffaDirekt

BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten

BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten är en säng med stilren utformning i kategorin sängar från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för beloppet 4 895 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten från SoffaDirekt

Bollnäs är en snygg och fantastiskt prisvärd dubbelsäng. En dubbelfjädrande kontinentalsäng som kommer att ge dig en mycket god nattsömn under många år framöver. Bollnäs passar alla som inte vill kompromissa med en bra säng, men inte vill betala mer än nödvändigt. Bollnäs är tillverkad av svenska kvalitetsfjädrar.Kontinentalsäng med dubbelfjädrande bonellresår. Bollnäs upplevs som förhållandevis fast i liggkomforten. Sängen ger ett bra och tryckavlastande stöd åt hela kroppen. Välkonstruerad sängstomme tillverkad i massiva träslag, med fingerskarvade limningar för lång hållbarhet utan knarr och missljud. Bollnäs har en vändbar bädd- och mellanmadrass. Mycket snygg säng som ger ett inbjudande och mysigt sovrum. Bollnäs kontinentalsäng finns i ett flertal olika storlekar och färger. Lättmatchade tyg- och färgval gör sovrumsinredningen till en lätt match. Komplettera sängen med någon av sänggavlarna Ängelholm Basic, Ängelholm Deluxe eller Ängelholm Premium.Observera att priset avser komplett säng inkl. sängben och bäddmadrass. Sänggavel köps till separat och ingår ej i priset. Extrabilderna visar sängen i annan kulör som heter Lena Pärlgrå.

Söker du ännu mer info om BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Sängar.

  • Produktnamn: BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten
  • Artikelnummer: 5447900471759953
  • Kategori: Sängar
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: sängar
  • Pris: 4 895 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya BOLLNÄS Kontinentalsäng 160 Sten.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.