Varumärke
SoffaDirekt

ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå

ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå är en säng med en spännande formgivning i kategorin sängar från SoffaDirekt. Du kan köpa den hos Soffadirekt för kostnaden 7 495 kr. Du lär inte ångra ett köp av denna produkt. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå från SoffaDirekt

Ängelholm Deluxe Kontinentalsäng är en av de bästa sängarna i vårt sortiment. Här får du otroligt mycket säng och sovkomfort för en bråkdel av vad motsvarande säng kostar i fackhandeln. Den här varianten är klädd i ett tyg som heter Lena Pärlgrå och hårdhetsgraden är Fast/Fast. Observera att miljö- och extrabilder visar sängen i den mörkare kulören som heter Lena Sten.Vår nya uppgraderade Ängelholm Deluxe har alla goda egenskaper en riktigt bra säng behöver. Det dubbelfjädrande resårsystemet med femzonsindelad pocketfjädring ger en fantastisk tryckavlastning som anpassar sig efter varje individ. Ovanpå det har sängen en tjock och omslutande bäddmadrass i latex. Bäddmadrassen är pikerad (gensomsydd) för absolut bästa följsamhet.Komforten i Ängelholm Deluxe är mycket god med möjligheten att välja hårdhetsgrad. Sängen finns som medium, fast eller en kombination av båda dessa. I det sistnämnda alternativet så är halva sängen fast och den andra halvan medium. Detta alternativ lämpar sig väl för dem som väger olika mycket, eller har olika önskemål om liggkomfort. Sängen är tillverkad av svenska fjädrar och levereras med hela tio års garanti mot ram- och fjäderbrott. Till Ängelholm Deluxe anpassar du själv sängen efter dina behov och önskemål - därför levereras sängen utan ben och sänggavel. Detta köper du till separat. Sängen på bilden är fotograferad med Nordik metallben och Ängelholm Deluxe Sänggavel.

Söker du ännu mer info om ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå från tillverkaren SoffaDirekt? Klicka på knappen ovan till Soffadirekt för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Sängar.

  • Produktnamn: ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå
  • Artikelnummer: 5447900347490369
  • Kategori: Sängar
  • Varumärke: SoffaDirekt
  • Taggar: sängar
  • Pris: 7 495 kr
  • Säljs hos: Soffadirekt
 
  • Om du är intresserad av att köpa ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå från SoffaDirekt och klickat dig vidare till butiken Soffadirekt så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från SoffaDirekt som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Soffadirekt får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ÄNGELHOLM Deluxe 180 Fast/Fast Pärlgrå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.