Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
kundservice@furniturebox.se
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
ADJUSTABLE

ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå

ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå är en säng med en riktigt snygg design i kategorin sängar från ADJUSTABLE. Du kan köpa den hos Furniturebox för det trevliga priset 6 995 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå från ADJUSTABLE

En ställbar säng är perfekt för dig som tillbringar mycket tid i sängen. Både huvud- och fotände är ställbara och du knappar lätt in den mest bekväma positionen för dig med den medföljande fjärrkontrollen. Unna dig att sova skönt, läsa och titta på TV bekvämt eller varför inte avnjuta en härlig söndagsfrukost i sängen. Snarkning kan dämpas av att huvudet kommer upp en bit och en ställbar säng ger möjlighet till bättre komfort än att använda fler kuddar. Om benen eller fötterna är trötta kan du låta de vila högt för skön avlastning. Den är dessutom indelad i fem zoner med olika komfort, eftersom man behöver olika stöd för olika delar av kroppen. En bäddmadrass i polyeter ingår. Finns även i mörkgrått tyg. Ställbar säng i ljusgrått tyg med bäddmadrass i polyeter. Välj mellan olika ben.MåttLängd: 200 cmBredd: 90 cmHöjd: 40 cm utan sängbenStorlek max utfällda lägenMax rygghöjd: 105,5/110 cmMax fothöjd: 72 cm

Söker du ännu mer info om ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå från tillverkaren ADJUSTABLE? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Sängar.

  • Produktnamn: ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå
  • Artikelnummer: 6362300586533386
  • Kategori: Sängar
  • Varumärke: ADJUSTABLE
  • Taggar: inomhus,ställbar,ställbar-säng,säng,sängar
  • Pris: 6 995 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå från ADJUSTABLE och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ADJUSTABLE som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya ADJUSTABLE 90 Ställbar säng Ljusgrå.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.