Varumärke
Om Designtorget:
Kända och okända designers
Bästa presentbutiken
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
08-462 35 20
designtorget.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning

Runt soffbord Orup

Runt soffbord Orup är ett runt soffbord med en praktfull design i kategorin runda soffbord. Du kan köpa den hos Designtorget för priset 1 349 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Runt soffbord Orup

Orup är ett nätt och elegant soffbord eller sidobord. Bordet är tillverkad av klarlackad ask med avtagbara ben och kommer i platt paket. Tillverkat exklusivt för Designtorget.

Söker du ännu mer info om Runt soffbord Orup? Klicka på knappen ovan till Designtorget för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Runda soffbord.

  • Produktnamn: Runt soffbord Orup
  • Artikelnummer: 1056600857728000
  • Kategori: Runda soffbord
  • Taggar: bord,möbler
  • Pris: 1 349 kr
  • Säljs hos: Designtorget
 
  • Om du är intresserad av att köpa Runt soffbord Orup från och klickat dig vidare till butiken Designtorget så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Runt soffbord Orup ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Designtorget får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Runt soffbord Orup med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.