Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Select21

Bombay Soffbord Rund, Brun

Bombay Soffbord Rund, Brun är ett runt soffbord med stilren utformning i kategorin runda soffbord från Select21. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 3 790 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Leveras helt eller delvis monterad.

Mer info om Bombay Soffbord Rund, Brun från Select21

Bombay är ett klassiskt och snyggt soffbord. Bordskivan har en vacker patina, varje bord är unikt och skivorna skiljer sig något. Bordet har en tålig skiva i mangoträd med ett underrede i stål. Denna möbel kommer omonterad. Material: Massivt mangoträd, Stål

Söker du ännu mer info om Bombay Soffbord Rund, Brun från tillverkaren Select21? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Runda soffbord.

  • Produktnamn: Bombay Soffbord Rund, Brun
  • Artikelnummer: 4689600645946176
  • Kategori: Runda soffbord
  • Varumärke: Select21
  • Taggar:
  • Pris: 3 790 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Bombay Soffbord Rund, Brun från Select21 och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Bombay Soffbord Rund, Brun ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Select21 som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Bombay Soffbord Rund, Brun med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.