Varumärke
Om Furniturebox:
Över 350 000 nöjda kunder
Fri frakt, öppet köp och fri retur!
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
08 - 5000 90 40
furniturebox.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
PETRA

PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom

PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom är ett rullbord / serveringsvagn med en läcker form i kategorin rullbord från PETRA. Du kan köpa den hos Furniturebox för den nätta summan 1 295 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom från PETRA

PETRA är ett praktiskt rullbord i enkel och fräsch design. Bordet är hopfällbart och färdigmonterat förutom hjulen som lätt trycks på. Bordet är utmärkt som förvaring i köket, hobbyrummet eller tvättstugan. Rullbord i vitlackad metall med detaljer och trådkorg i krom.MåttÖvriga måttLängd: 58 cmBredd: 44 cmHöjd: 90 cmHöjd till bordsskiva: 73 cmLängd bordsskiva: 52,5 cmBredd bordsskiva: 36 cmLängd trådkorg: 35 cmBredd trådkorg: 25 cm

Söker du ännu mer info om PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom från tillverkaren PETRA? Klicka på knappen ovan till Furniturebox för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Rullbord.

  • Produktnamn: PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom
  • Artikelnummer: 6362301894264193
  • Kategori: Rullbord
  • Varumärke: PETRA
  • Taggar: bord,inomhus
  • Pris: 1 295 kr
  • Säljs hos: Furniturebox
 
  • Om du är intresserad av att köpa PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom från PETRA och klickat dig vidare till butiken Furniturebox så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från PETRA som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Furniturebox får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya PETRA Hopfällbart Rullbord Vit/Krom.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.