Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
BergHOFF

Neo Lemon Skalare

Neo Lemon Skalare är en produkt för köket att riva eller skala med med intagande design i kategorin riva & skala från BergHOFF. Du kan köpa den hos RoyalDesign för den nätta summan 99 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell. Kommer passa perfekt i exempelvis ditt kök.

Mer info om Neo Lemon Skalare från BergHOFF

Neo nylon tools är en serie med högkvalitativa redskap för köket. Den svarta och vita designen är ett typiskt kännetecken för den Neo designen. Handtvätt rekommenderas för att hålla skalaren skarp och klar att användas.

Söker du ännu mer info om Neo Lemon Skalare från tillverkaren BergHOFF? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Riva & skala.

  • Produktnamn: Neo Lemon Skalare
  • Artikelnummer: 4689600668955890
  • Kategori: Riva & skala
  • Varumärke: BergHOFF
  • Taggar:
  • Pris: 99 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Neo Lemon Skalare från BergHOFF och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Neo Lemon Skalare ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från BergHOFF som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 401 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.