Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Louis Poulsen

Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm

Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm är en produkt formgiven av Poul "PH" Henningsen med behaglig formgivning i kategorin poul "ph" henningsen från Louis Poulsen. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 1 765 kr. Detta är en mycket trevlig och estetiskt tilltalande produkt. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad.

Mer info om Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm från Louis Poulsen

Toldbod-armaturerna är utformade i enlighet med PH-ellipsreflektorn. Detta var det sista försöket med gatubelysning som Poul Henningsen gjorde före sin död. Under hans livstid blev denna armatur aldrig mer än ett experiment i samhällena i ett förortsområde norr om Köpenhamn. Den ursprungliga ellipsreflektorn designades för en 100 W ljuskälla. Armaturerna har sedan förändrats mycket (material, ytbehandling). Designuttrycket är mycket blygsamt och enkelt att passa in i alla arkitektoniska miljöer.

Söker du ännu mer info om Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm från tillverkaren Louis Poulsen? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Poul "PH" Henningsen.

  • Produktnamn: Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm
  • Artikelnummer: 4689600671941701
  • Kategori: Poul "PH" Henningsen
  • Varumärke: Louis Poulsen
  • Taggar:
  • Pris: 1 765 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm från Louis Poulsen och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Louis Poulsen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Toldbod Reservglas för pendel Ø155 mm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.