Varumärke
Om Svenssons i Lammhult:
Över 100 år i branschen
200 varumärken i utbudet
Alltid fri frakt inom Sverige

Kontakt:
[email protected]
0472 - 487 00
svenssons.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Pappelina

Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm

Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm är en plastmatta med intagande design i kategorin plastmattor från Pappelina. Du kan köpa den hos Svenssons i Lammhult för den nätta summan 650 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar.

Mer info om Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm från Pappelina

Noa matta med grå prickar och gul kant.

Söker du ännu mer info om Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm från tillverkaren Pappelina? Klicka på knappen ovan till Svenssons i Lammhult för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Plastmattor.

  • Produktnamn: Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm
  • Artikelnummer: 6605501519866290
  • Kategori: Plastmattor
  • Varumärke: Pappelina
  • Taggar: plastmattor
  • Pris: 650 kr
  • Säljs hos: Svenssons i Lammhult
 
  • Om du är intresserad av att köpa Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm från Pappelina och klickat dig vidare till butiken Svenssons i Lammhult så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Pappelina som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Svenssons i Lammhult får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Noa badrumsmatta - warm grey/vanilla, 70x90 cm.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.