Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
ateljé Lyktan

Buzz Pendel 23cm, Grön

Buzz Pendel 23cm, Grön är en plafond med stilren utformning i kategorin plafonder från ateljé Lyktan. Du kan köpa den hos RoyalDesign för kostnaden 3 263 kr. Bland den stenhårda konkurrensen inom denna produkts kategori så står denna sig väldigt gott. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen grön. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Buzz Pendel 23cm, Grön från ateljé Lyktan

Lampserien Buzz är formgiven av Olle Andersson och utvecklad med ett mångsidigt, klassiskt formspråk och goda ljusegenskaper. Tack vare bländskyddsringens mattlackerade utsida skapas ett rogivande släpljus som står i kontrast till skärmens blanka färg. Buzz finns i varianter som golv, bord, pendel och dikt tak/plafond. Armaturerna är bestyckade med skruvsockeln E27 och är anpassade för LED-lampor.

Söker du ännu mer info om Buzz Pendel 23cm, Grön från tillverkaren ateljé Lyktan? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Plafonder.

  • Produktnamn: Buzz Pendel 23cm, Grön
  • Artikelnummer: 4689600659267963
  • Kategori: Plafonder
  • Varumärke: ateljé Lyktan
  • Taggar:
  • Pris: 3 263 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Buzz Pendel 23cm, Grön från ateljé Lyktan och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Buzz Pendel 23cm, Grön ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från ateljé Lyktan som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Buzz Pendel 23cm, Grön med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.