Varumärke
Om Designonline:
Över 200 varumärken
Kunder i över 70 länder
Fri frakt över 499 kr

Kontakt:
[email protected]
0480 - 44 99 20
designonline.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
American Express
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning
Himla

Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm

Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm är ett påslakan med en tilldragande design i kategorin påslakan från Himla. Du kan köpa den hos designonline.se för det bra priset 1 289 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 499 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm från Himla

Söker du ännu mer info om Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm från tillverkaren Himla? Klicka på knappen ovan till designonline.se för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Påslakan.

  • Produktnamn: Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm
  • Artikelnummer: 4683600432997778
  • Kategori: Påslakan
  • Varumärke: Himla
  • Taggar: sängkläder,textil,tyg,tyg-&-textil
  • Pris: 1 289 kr
  • Säljs hos: designonline.se
 
  • Om du är intresserad av att köpa Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm från Himla och klickat dig vidare till butiken designonline.se så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Himla som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos designonline.se får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 499 kr. Detta innebär att du kan beställa Urban påslakan storm (grå-svart) 150x210 cm med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.