Varumärke
Ellos

Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin

Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin är ett påslakan med en läcker form i kategorin påslakan från Ellos. Du kan köpa den hos Ellos SE för det bra priset 400 kr. Kort och gott är detta en mycket trevlig designprodukt. Hos Ellos SE får du fri frakt på alla beställningar. Mycket hög kvalitét.

Mer info om Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin från Ellos

Påslakanset i tvättad och garnfärgad bomullssatin med mjuk, slät yta. Trådtäthet 375 tc. Påslakanet har tryckknappar i nederkanten. Stl påslakan 150x200 cm, örngott 50x60 cm + 5 cm vinge på kortsidorna. Satin är en vävteknik som ger tyget en fin lyster och en mjuk, slät känsla. Tyget känns svalt och behagligt mot huden och blir både följsamt och lättskött. Den tvättade kvaliteten ger satinet en härligt avslappnad känsla med en mjukhet utöver det vanliga, en uppdaterad look och en något mattare yta. Detta påslakanset tillhör vårt Conscious Choice-sortiment. Ellos samarbetar med Better Cotton Initiative för att förbättra bomullsodlingen globalt. BCI är en global ideell organisation som utbildar bomullsodlare i metoder för hållbar bomullsodling. BCI arbetar för en mer effektiv användning av vatten och minimering av bekämpningsmedelsanvändning samtidigt som bomullsskördarna ökar. BCI tillför förbättrade sociala, ekonomiska och miljömässiga villkor för bomullbönderna. Tack för att du, tillsammans med Ellos stödjer ansvarsfullt odlad bomull! Oeko-tex certifierad 07.KA.56878 vilket innebär att produkten har testats och uppfyller Oeko-Tex krav för att inte orsaka några allergiska besvär eller andra hälsoproblem. Inga hälsofarliga kemikalier förekommer i produkten.

Söker du ännu mer info om Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin från tillverkaren Ellos? Klicka på knappen ovan till Ellos SE för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Påslakan.

REA på Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin

Just nu är det tillfällig REA på Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin och du kan köpa för 400 kr. Den är tillfälligt nedsatt från 799 kr, vilket ger dig en rabatt på 50%. Passa på att handla idag - då du kanske får betala ordinarie pris imorgon!

  • Produktnamn: Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin
  • Artikelnummer: 7390800254095370
  • Kategori: Påslakan
  • Varumärke: Ellos
  • Taggar: 1036398-01,1036398-01-20,assets,assets-ellosgroup-com,ell_1036398-01_ff_m0013332,ellos,ellosgroup,hem,hem-&-inredning,http,inredning,påslakanset,sängkläder,textilier
  • Pris: 400 kr 799 kr
  • Säljs hos: Ellos SE
 
  • Om du är intresserad av att köpa Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin från Ellos och klickat dig vidare till butiken Ellos SE så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Ellos som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Ellos SE får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Påslakanset Nea i tvättad bomullssatin.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.