Varumärke
Dirty Linen

Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen

Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen är ett påslakan med en läcker form i kategorin påslakan från Dirty Linen. Du kan köpa den hos Frapp för kostnaden 3 295 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen från Dirty Linen

Vackert linnepåslakan från trendiga Dirty Linen i grå chambrayväv, finns till enkel och dubbelsäng. Linne är överlägset det bästa materialet för god sömn oavsett säsong tack vare materialets förmåga att absorbera fukt och reglera temperaturen. Kombinera påslakanet med tillhörande örngott och underlakan för behaglig vila i en härligt bäddad sängFärg: GråMaterial: 100% linneTvättråd: Vräng påslakanet före tvätt och tvätta i 40 grader med milt tvättmedel utan blekmedel, Centrifugera lätt på lågt varvtal, Torktumla lätt på låg värme och låt sedan hängtorka.

Söker du ännu mer info om Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen från tillverkaren Dirty Linen? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Påslakan.

  • Produktnamn: Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen
  • Artikelnummer: 5057800905060268
  • Kategori: Påslakan
  • Varumärke: Dirty Linen
  • Taggar: påslakan
  • Pris: 3 295 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen från Dirty Linen och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Dirty Linen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Påslakan Grå, flera storlekar 220x220 cm Dirty Linen.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.