Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
OX Denmarq

Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing

Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing är en designprodukt från Ox Denmarq med behaglig formgivning i kategorin ox denmarq från OX Denmarq. Du kan köpa den hos RoyalDesign för det bra priset 5 550 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Denna produkt är i färgen vit. Materialet marmor som den är skapad av är den metamorfa bergart som på senare år blivit omåttligt populär bland inredningsprodukter. Unik formgivning av en framstående designer.

Mer info om Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing från OX Denmarq

Tall Mini O från OX Denmarq, formgiven av Dennis Marquart. Ett elegant bord gjort i vackra material. Detta är en möbel som är lätt att förälska sig i. Denna skönhet blir vacker att placera bredvid soffan som ett kaffebord eller för att lägga dina favoriter böcker och tidningar på.

Söker du ännu mer info om Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing från tillverkaren OX Denmarq? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just ox denmarq.

  • Produktnamn: Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing
  • Artikelnummer: 4689601119880378
  • Kategori: ox denmarq
  • Varumärke: OX Denmarq
  • Taggar:
  • Pris: 5 550 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing från OX Denmarq och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från OX Denmarq som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Tall Mini O Sidobord, Vit Marmor/Mässing med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.