Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Dirty Linen

Head Örngott 50x60cm, Minth Breath

Head Örngott 50x60cm, Minth Breath är ett örngott med mycket tilltalande design i kategorin Örngott från Dirty Linen. Du kan köpa den hos RoyalDesign för varukostnaden 495 kr. Denna produkt är särskilt utvald av oss. Passar du på att handla för över 500 kr får du fri frakt på din beställning.

Mer info om Head Örngott 50x60cm, Minth Breath från Dirty Linen

Head är en kollektion av kuddfodral från Dirty Linen. Kuddfodralen är enzymtvättade för att få den använda looken som är Dirty Linens signatur stil. Dom olika kuddfodralen passar bra ihop med resten av Dirty Linens utbud. Blanda och passa ihop dom olika färgerna för att skapa din egen våghalsiga unika look i ditt sovrum. Innerkudde ingår inte.

Söker du ännu mer info om Head Örngott 50x60cm, Minth Breath från tillverkaren Dirty Linen? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Örngott.

  • Produktnamn: Head Örngott 50x60cm, Minth Breath
  • Artikelnummer: 4689600658470332
  • Kategori: Örngott
  • Varumärke: Dirty Linen
  • Taggar:
  • Pris: 495 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Head Örngott 50x60cm, Minth Breath från Dirty Linen och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Head Örngott 50x60cm, Minth Breath ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Dirty Linen som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du fri frakt på din beställning när ditt ordervärde överstiger 500 kr. Du behöver alltså handla för ytterligare 5 kr i butiken för att uppnå gränsen för fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.