Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Bäddset Volang, enkelsäng

Bäddset Volang, enkelsäng är ett örngott med stilren utformning i kategorin Örngott. Du kan köpa den hos Åhlens för det trevliga priset 399 kr. Du kommer inte att ångra ett köp av denna produkt. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Bäddset Volang, enkelsäng

Bäddset i 100% bomull och med volang. Påslakan med måtten 150x210 cm samt ett örngott, 50x60 cm.

Söker du ännu mer info om Bäddset Volang, enkelsäng? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Örngott.

  • Produktnamn: Bäddset Volang, enkelsäng
  • Artikelnummer: 6960701309785584
  • Kategori: Örngott
  • Taggar: bäddset,hem,hem-&-inredning,inredning,påslakan,påslakan-&-bäddset,sovrum
  • Pris: 399 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Bäddset Volang, enkelsäng från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Bäddset Volang, enkelsäng ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Bäddset Volang, enkelsäng.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.