Varumärke
Om Åhlens:
Sveriges ledande varuhuskedja
Fri frakt till butik
Kontakt:
[email protected]
020 - 49 91 10
ahlens.se
Betalningssätt
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Banköverföring
Faktura
Kredit/Delbetalning

Frosted Flip Top Bottle, 100ml

Frosted Flip Top Bottle, 100ml är en serveringsprodukt inom olja & vinäger med en trevlig formgivning i kategorin olja & vinäger. Du kan köpa den hos Åhlens för det trevliga priset 35 kr. Särskilt trevlig produkt i sin kategori. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan.

Mer info om Frosted Flip Top Bottle, 100ml

En tom reseförpackning i PET-plast. Med anledning av säkerhetsregler på flygplatser har MUJI utvecklat en serie reseflaskor som alla är 100 ml eller mindre i storlek. De finns tillgängliga med skruvkork för hudkrämer, spraytoppar för vattenbaserade vätskor, pumptoppar för fuktkrämer och flip-lock som är idealiska för flytande vätskor som schampo. De här flaskorna är tillverkade av PET-plast och är inte motståndskraftiga mot alkohol, bensin eller andra lösningsmedelsbaserade vätskor, inklusive parfymer och vinäger.

Söker du ännu mer info om Frosted Flip Top Bottle, 100ml? Klicka på knappen ovan till Åhlens för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Olja & Vinäger.

  • Produktnamn: Frosted Flip Top Bottle, 100ml
  • Artikelnummer: 6960700029929587
  • Kategori: Olja & Vinäger
  • Taggar: hem,hem-&-inredning,inredning,kontor,kontor-&-papper,kontorsmaterial,papper,pennor,pennor-&-kontorsmaterial
  • Pris: 35 kr
  • Säljs hos: Åhlens
 
  • Om du är intresserad av att köpa Frosted Flip Top Bottle, 100ml från och klickat dig vidare till butiken Åhlens så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Frosted Flip Top Bottle, 100ml ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Åhlens får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Frosted Flip Top Bottle, 100ml.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.