Varumärke
Om Royal Design:
100 000 designprodukter
400 varumärken
Design till rätt pris
Fri frakt över 500 kr

Kontakt:
[email protected]
010 - 510 70 70
royaldesign.se
Betalningssätt
Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Postförskott
Direktbetalning
Faktura
Kredit/Delbetalning
Afroart

Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit

Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit är ett överkast med en läcker form i kategorin Överkast från Afroart. Du kan köpa den hos RoyalDesign för priset 1 550 kr. Produkten är framstående i sin kategori. Då produkten kostar över 500 kr får du den dessutom hemskickad utan fraktkostnad. Färgen på denna produkt är svart eller så finns den i svart modell.

Mer info om Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit från Afroart

Afroart Studio har skapat en kollektion inredningstextilier med ett hantverk som har sina rötter i Bangladesh. Mönstren på textilierna är tryckta med handsnidade träblock. Sedan handquiltas tygerna för att få en fin och mjuk kvalité. Alla Afroarts produkter är Fairtrade-märkta. Överkastet är handgjort i 100% bomull. Fintvätt i 40 grader.

Söker du ännu mer info om Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit från tillverkaren Afroart? Klicka på knappen ovan till RoyalDesign för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Överkast.

  • Produktnamn: Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit
  • Artikelnummer: 4689600666227608
  • Kategori: Överkast
  • Varumärke: Afroart
  • Taggar:
  • Pris: 1 550 kr
  • Säljs hos: RoyalDesign
 
  • Om du är intresserad av att köpa Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit från Afroart och klickat dig vidare till butiken RoyalDesign så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Afroart som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos RoyalDesign får du din vara hemskickad utan någon fraktkostnad när du handlar för minst 500 kr. Detta innebär att du kan beställa Pyramid Överkast 160x270cm, Svart/Vit med fri frakt.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.