Varumärke
Erik Bagger

Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger

Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger är ett ölglas med en vacker utformning i kategorin Ölglas från Erik Bagger. Du kan köpa den hos Frapp för det bra priset 239 kr. Det finns många bra saker att säga om denna produkt, men bilden säger det mesta. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar. Måtten på produkten finner du lite längre ned på sidan. Den koppar som pryder denna designprodukt ger den en lyster och lyxkänsla som är svårslagen.

Mer info om Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger från Erik Bagger

Detta snygga ölglas från Erik Bagger ingår i serien eb elegance. I serien finns ölglas i flera storlekar, muggar, äggkoppar etcetera. Ölglaset rymmer 38 cl. Material: Glas & stål Levereras i 2-pack

Söker du ännu mer info om Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger från tillverkaren Erik Bagger? Klicka på knappen ovan till Frapp för att läsa mer information och även köpa produkten. Men, du har väl inte missat att vi har ett brett utbud av just Ölglas.

  • Produktnamn: Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger
  • Artikelnummer: 5057800198858976
  • Kategori: Ölglas
  • Varumärke: Erik Bagger
  • Taggar: Ölglas
  • Pris: 239 kr
  • Säljs hos: Frapp
 
  • Om du är intresserad av att köpa Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger från Erik Bagger och klickat dig vidare till butiken Frapp så garanterar vi att du anländer hos en butik som du fullt ut kan lita på vad gäller säkerhet och frakten till ditt hem. Vi visar endast produkter från särskilt utvalda butiker på Mall of Design - bara de som uppfyller våra krav på kvalitet, kundsupport och säkerhet. Alla priser uppdateras varje dag för att överensstämma med de aktuella kampanjerna och prissättningarna som respektive butik har. Priset på Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger ska således överensstämma med vad den säljs för hos respektive inrednings- eller möbelbutik. Vi älskar heminredning och möbler och har därför skapat denna hemsida för att du enklare ska kunna dela vår passion och hitta de perfekta produkterna för just ditt hem. Vi har självfallet fler produkter från Erik Bagger som du kan spana in nedan.
  • Vad gäller fraktpriset så skiljer det sig åt mellan de olika butikerna och produkterna. Ofta, om produkten är lite dyrare så frakten helt gratis. Hos Frapp får du fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Du behöver således varken beställa något mer eller betala något för frakten på din nya Elegance ölglas 38cl, 2-pack Erik Bagger.
  • Alla butiker vars produkter vi visar på Mall of Design säljs hos butiker som är noga utvalda av oss och erbjuder en trygg och säker e-handelsupplevelse.